Вітаю Вас Гість | RSS

Субота, 20.04.2024, 14:54

Пошук
Меню сайту
Категорії розділу
Автосправа [73]
Новини [5]
Друкарська справа [0]
Швейна справа [8]
Реклама
Головна » Статті » Новини

Про перспективи розвитку МНВК


         У зв’язку з реорганізацією загальноосвітніх навчальних закладів,  створенням базових шкіл перед навчально-виробничим комбінатом постає проблема зменшення кількості годин, для викладання спеціальних дисциплін. Тому, комбінат вимушений змінювати підходи до стандартного способу отримання годин та здійснення профільного і професійного навчання в регіоні. Тобто, необхідно шукати нові можливості і збільшення контингенту, і профорієнтаційна робота по посиленню авторитету закладу , також варіанти і можливості підвозу учнів. Крім того, змінюючи підхід у організації своєї роботи, колектив закладу намагається працювати і в напрямку покращення навчально-методичної роботи, тобто, певним чином змінювати і стандартні підходи до викладання матеріалу та контролю та оцінювання учнів. Значна частина роботи кожного вчителя, це робота по самовдосконаленню та самоосвіті. Зважаючи на те, що нинішній час вимагає від учителя бути не лише педагогічно грамотним та обізнаним у власному предметі, а й вміти адаптуватися до постійно змінних умов, тобто, відповідати вимогам часу в усіх аспектах.
         Тож, з огляду на вищесказане ми побудували план своєї майбутньої роботи у відповідності до певних напрямків, в яких ми як заклад і як колектив плануємо свій професійний зріст і розвиток.
         Перспективи розвитку Рижавського МНВК
 на 2013-2017 навчальні роки.




Фінансування – основним джерелом фінансування проекту є власний рахунок, кошти до якого формуються внаслідок господарської діяльності закладу, спонсорська допомога.


Директор МНВК                В.І. Крутченко 

Категорія: Новини | Додав: AmeLi (03.02.2013)
Переглядів: 1560 | Рейтинг: 1.0/1

онлайн игры